I tisdags började vi grodda mungbönor och alfalfafrön.
Vi blev indelade i grupper. Vi la fröna i glasburkar. Man skulle göra som det stod på en lapp. Först skulle man hälla i 0,5dl mungbönor i en burk och sedan 1 dl alfalfafrön i en annan burk. Bönorna skulle sedan stå i vatten i 6 timmar. Sedan hällde vi av vattnet. De skulle stå på ett mörkt ställe. Vi valde att ställa dem i ett skåp. Idag har vi sköljt groddarna på morgonen, efter lunchen och innan vi gick hem (det glömde vi så Ami fick göra jobbet åt oss).
Vi blev indelade i grupper. Vi la fröna i glasburkar. Man skulle göra som det stod på en lapp. Först skulle man hälla i 0,5dl mungbönor i en burk och sedan 1 dl alfalfafrön i en annan burk. Bönorna skulle sedan stå i vatten i 6 timmar. Sedan hällde vi av vattnet. De skulle stå på ett mörkt ställe. Vi valde att ställa dem i ett skåp. Idag har vi sköljt groddarna på morgonen, efter lunchen och innan vi gick hem (det glömde vi så Ami fick göra jobbet åt oss).
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar